زندگی با طعم سیب...Living with Apple Flavor
اگر داشته های زندگی خود را شمارش کنید؛ مجالی برای شمارش نداشته های زندگی خود نخواهید یافت . . .

ماهنامه { او خواهدآمد } باهدف گسترش معارف مهدویت هرماهه توسط { حلقه منتظر } تهیه می شود،علاقه مندان میتوانند برای مشاهده آرشیو و یا ماهنامه های جدید به بخش { ماهنامه اوخواهدآمد } درقسمت موضوعات همین وبلاگ مراجعه کنند.       

 

                

{برای مشاهده به ادامه مطلب مراجعه کنید}

                  نظرات پاک و صادقانه تون فراموش نشه ...



ادامه مطلب ...

آشنایی با فن آوری NFC

گوشي هاي تلفن همراه ، هر روز به يه امکان جديد مجهز ميشوند . يه زماني چراغ قوه و راديو و يه روز هم ماشين حساب و دوربين . اين روند تا به امروز که متوقف نشده و به همين خاطر هم هميشه بايد منتظر يه خبر تازه درباره امکانات جديد گوشي ها باشيم . يکي از امکاناتي که تازگيا به بعضي از گوشي هاي تلفن همراه اضافه شده ، قابليتي است به اسم NFC .
 
 NFC (Near Field Communication)
 
 
 يا فناوري ارتباط ميدان نزديک ، يه فناوري ارتباطي بي سيم هستش که به دستگاه هاي الکترونيکي اجازه ميده که تو فاصله هاي کم ، در حد چند سانتيمتر ، با هم ارتباط برقرار کنن و اطلاعات رو بين خودشون رد و بدل کن.
شايد شما هم مثل من ، با شنيدن اين تعريف ، اولين مطلبي که به ذهنتون رسيده باشه ، اين بوده که پس NFC بايد يه چيزي شبيه بلوتوث باشه . اما عجله نکنيد NFC. هم از لحاظ نحوه عملکرد ، هم از لحاظ کاربردهاش ، با بلوتوث فرق دارد.
يکي از مهمترين تفاوتهاي NFC با بلوتوث ، نياز به عامل انسانيه . خيلي از شماها ، از بلوتوث استفاده کرديد . مثلاً وقتي بخوايد با بلوتوث يه فايل رو براي دوستتان بفرستيد ، لازمه که اول گوشي دوستتان رو پيدا کنيد ، بعد درخواست ارسال فايل رو بديد ، دوستتان درخواست شما رو تاييد کند و ادامه کار . اما NFC ميتونه بدون اينها هم کار کند . کافيست دو تا دستگاه مجهز به NFC به هم نزديک بشن تا عمليات مورد نظر انجام بشود . بنابراين اگه بخوايم از لحاظ عملکردي ، مشابهي براي NFC پيدا کنيم ، بهتره به عملکرد کارتهاي اعتباري غيرتماسي که تو مترو و اتوبوس ها ازش استفاده ميشود اشاره کنيم .
نحوه عملکرد NFC و تفاوت اون با بلوتوث رو ديديم . اما بد نيست يه ذره فني تر بشيم و ببينيم ارتباطي که با استفاده از فناوري NFC برقرار ميشه ، چه مشخصاتي دارد .NFC در سال 1384 توسط محققان يه شرکت مطرح فنلاندي ، معرفي شد . ارتباطي که با استفاده از NFC برقرار ميشود ، يه ارتباط رمزگذاري شده است که براي برقرار شدن اين ارتباط ، بايد فاصله دو تا دستگاه ، کمتر از 4 سانتيمتر باشد .اين ارتباط در فرکانس سيزده و پنجاه و شش مگاهرتز برقرار ميشه و ميتونه اطلاعات رو با سرعت متوسط 424  کيلوبيت بر ثانيه منتقل کند . اين يکي ديگر از تفاوتهاي NFC با بلوتوث است.سرعت انتقال اطلاعات تو بلوتوث نسخه دو و يک ، در حدود دو و يک مگابيت بر ثانيه س . يعني NFC تقريباً پنج برابر از بلوتوث کند تراست . اما اين رو نبايد به عنوان يه ضعف تلقي کرد،چرا که NFC بر خلاف بلوتوث ، اول راه است و احتمالاً تو نسخه هاي بعد ، شاهد بهبود مشخصات و کاراييش خواهيم بود . از اونجا که استاندارد NFC با استاندارد فناوري RFID سازگاراست ، بنابراين دستگاهي که به اين فناوري مجهز باشد ، علاوه بر امکان برقراري ارتباط با دستگاه هاي مشابه ، ميتواند با کارتها و کارتخوانهاي ديگرهم که بر اساس RFID کار ميکنند ، ارتباط برقرار کند.
گفتيم که NFC ميتواند با هر ابزاري که از فناوري RFID استفاده ميکند ، کار کند . اين يکي از اصلي ترين دلايلي است که به ما اطمينان ميدهد که  NFCدر آينده جاي خودش رو باز ميکند و روز به روز شاهد افزايش کاربرد اين فناوري خواهيم بود . بهتره چند تا از اين کاربردها رو با هم ببينيم.
يکي از کاربردهاي NFC که در حال حاضر شرکتهاي زيادي مشغول کار کردن بر روي اون هستند ، پرداخت الکترونيک يا کيف پول است . با عملياتي شدن اين فناوري ، وقتي براي خريد به جايي مراجعه مي کنيد ، ديگر لازم نيست تا وجه خريدتون رو از طريق کشيدن کارت داخل دستگاه کارت خوان پرداخت کنيد . مي تونيد تلفن همراهتون رو نزديک دستگاه کارت خوان ببريد .
 
يکي ديگه از کاربردهاي NFC ، تو فروشگاه ها خواهد بود . کافيه شما تلفن همراهتون رو به هر کالايي که مي خوايد نزديک کنيد ، تا همه اطلاعات اون کالا رو روي LCD تلفنتون ببينيد .
کاربردهايي از اين دست ، کم نيستند . با گوشي تلفن همراه سوار مترو و اتوبوس بشويد ، در اتاقتون يا ماشينتون رو باز کنيد.
اينها فقط چند نمونه ساده از کاربردهاي NFC بودند . اما NFC فقط تو حوزه مسائل مالي کاربرد ندارد . يه عنوان مثال ، مراقبتهاي پزشکي و زيست محيطي ، يکي ديگر از کاربردهاي NFC که همين الان هم تو بعضي از کشورها اجرايي شده است .
بعد از زلزله شديد کشور هائيتي ، روي منبع هاي آب تجهيزاتي نصب شد که سلامت آب درون منبع رو بررسي ميکرد . کساني که قصد داشتند تا از آب داخل منبع استفاده کنن ، کافي بود تا تلفن همراهشون رو نزديک منبع ببرن تا اطلاعات مربوطه رو ببينند و قبل از استفاده ، از سلامت آب داخل منبع مطمئن بشوند.
شايد تو نگاه اول به دليل شباهتي که NFC با فناوريهاي مشابه مثل بلوتوث و RFID دارد ، اين فناوري چيز جديدي به نظر نياد ، اما مطمئناً تاثير اون روي کارهاي روزمره مثل رفت و آمد ، خريد ، اطلاع رساني و امثال اون ، خيلي بيشتر از اونيه که الان فکرش رو مي کنيم.

منبع:آی تی یاب

 

سیری(siri) چیست؟

جادویی دیگر از اپل
 

 

بدون شک یکی از مهم ترین قابلیت های آیفون 4S، Siri است. سیری خودش، خود را یک منشی شخصی متواضع می نامد. او یک هوش مصنوعی است که حرف های شما را می شنود، درک می کند، به دستورات عملکرده و با شما صحبت می کند. این سیستم اگرچه فعلا میانه ای با زبان فارسی ندارد. اما در مورد زبان انگلیسی کارایی های هیجان انگیزی دارد. این سیستم خطای بسیار کمی در درک مفهوم و انجام دستورات داشته و طیف گسترده ای از معانی را هم پوشش می دهد. اگر می خواهید با سیری آشنا شوید و بدانید چه کارهایی از این غول چراغ جادو بر مي آید ادامه مطلب را از دست ندهید. 

{برای مشاهده به ادامه مطلب مراجعه کنید}

 



ادامه مطلب ...
حضرت آیت الله العظمی بهجت(ره) در فرمایشات خود درباره حضرت امام رضا(ع) و دلیل بیشتر بودن کرامات ضریح آن حضرت نسبت به امام حسین(ع) وقایعی را نقل کرده‌اند که آنها را در ادامه می‌خوانید:

آقایى می‌گفت: عریضه‌اى به خدمت امام رضا (علیه‏السّلام) درباره‏ سه حاجت از جمله تشرف به خدمت حضرت ولى عصر (عج) نوشتم و پشتِ در ضریح انداختم. شب آخر اقامت ما در مشهد و یا یك شب جلوتر از آن، براى نماز صبح به حرم مشرف شدم، هنگامى كه مى‌خواستم وارد حرم شوم، در میان ازدحام جمعیت به حدى كه ممكن نبود كسى به راحتى داخل حرم شود و عده‏اى به زحمت وارد و عده‌اى خارج مى‏شدند، ناگاه چشمم افتاد به آقاى جلیل و نورانى كه تشریف مى‏آورد ...
 
و ازدحام گویى براى ایشان خلوت بود و از وسط آن همه جمعیت به آرامى و راحتى جلو مى‏آمد. تا این كه وقتى به من رسید، گویا به من سلام كرد و فرمود: «أَنَا ابْنُهُ، أَنَا ابْنُهُ». من پسر او هستم، من پسر او هستم. و همین طور این جمله را تكرار مى‏كرد، بعد فرمود: «لا تُعَلِّمُوهُمْ، فَهُمْ أَعْلَمُ مِنْكُمْ.»(1) چیزى به آنان (ائمه ـ علیهم‏السّلام) یاد ندهید، زیرا آنان از شما داناترند. بعد به حرم تشریف برد. آن آقا مى‏گفت: از این كه كاغذ عریضه به داخل انداخته بودم و نیز از آن همه نورانیّت و جلالت، هم چنین از این كه در میان آن همه جمعیّت و ازدحام به راحتى حركت مى‏نمود، و از این كه فرمود: «أَنَا ابْنُهُ»، فهمیدم كه ایشان، حضرت غائب ـ عجّل‏اللّه‏تعالى‏فرجه‏الشّریف ـ هستند. 

نعمت بزرگ و گرانقدر
حضرت آیت الله العظمی بهجت(ره) می‌فرمودند: حرم مطهر حضرت امام رضا ( علیه السّلام ) نعمت بزرگ و گرانقدرى است كه در اختیار ایرانى‌هاست، عظمتش را خدا مى‌داند، به حدى كه امام جواد (علیه السّلام) مى‌فرماید: زیارت پدرم امام رضا علیه السّلام از زیارت امام حسین (علیه السّلام) افضل است، زیرا امام حسین (علیه السّلام) را عامه و خاصه زیارت مى‌نند، ولى پدرم را جز خاصه (شیعیان دوازده امامى)زیارت نمى‌نند، لذا كرامات از ضریح آن حضرت بیشتر از ضریح امام حسین ـ علیه السّلام ـ ظاهر مى‌شود. بنابراین، ایرانى ها باید نعمت حرم حضرت امام رضا(ع) که زیارت آن برایشان فراهم است، مغتنم بشمارند.

عنایات امام رضا (علیه السّلام) به زائران خود
دیده و شنیده شده است كه اشخاصى در مشاهد مشرّفه به امامى كه صاحب ضریح است سلام كرده و جواب سلام را شنیده اند.

شخصى گفته است: هر وقت براى زیارت حضرت امام رضا (علیه السّلام) به مشهد مشرّف مى شوم (شاید در هر سال یك زیارت بیشتر نمی كرده است ) در هر بار در زیارت اول، با وجود ازدحام جمعیّت، تا ضریح راه برایم باز مى شود ...

به ضریح نزدیك مى شوم و زیارت مى كنم، و حضرت رضا (علیه السّلام)خرجى راه و حتّى مقدارى پول براى خرید سوغات را نیز به من مى دهند.

در خانه اى كه ما در مشهد بودیم نیز علویّه‌اى بود كه مى‌گفت: هر وقت كه براى زیارت به حرم مى روم، براى من هم راه به سوى بوسیدن ضریح و دست كشیدن بر آن باز مى‌شود. 

پی نوشت:
1- اصول كافى، ج 1، ص 286؛ بحارالانوار، ج 23، ص 141؛ ج 31، ص 322؛ ج 36، ص 250؛ ج 66، ص 16
5 / 11 / 1390برچسب:, :: :: نويسنده : سید احسان حسینی
مردی که بیشتر اوقات زندگی را در بیرون از خانه سپری می‌کند، طبعا خسته و فرسوده است و نشاط لازم را برای زندگی ندارد و حتی نمی‌تواند به همسر خود برسد یا خواهش‌های طبیعی او را برآورده سازد. در چنین مواردی زن به جای اظهار طلب کاری یا بازخواست شوهر، بهتر است او را نوازش و دلجویی کند و به احوال پریشانش برسد و بکوشد او را کم کم از حالت خستگی و کسالت بیرون آورد.
 
زنان چون روحی حساس و لطیف دارند، زودتر از مردها از پیشامد ناگوار متأثر می‌شوند و واکنش نشان می‌دهند. ازاین رو، در مواقع غیرعادی که نیاز به دلجویی و آرامش دارند، باید با نرمی و ملایمت اعصابشان را تسکین داد و برای این کار کسی مناسب‌تر از شوهر نیست؛ زیرا یار و غم خوار او و شریک زندگی او و محرم ترین افراد نسبت به اوست. در این لحظات باید به روحیه همسر بهبود بخشید و اعصاب و روان پریشان او را آرام ساخت. مثلاً خوب است آقایان هنگامی که وارد منزل می‌شوند و همسر خود را عصبی و ناراحت می یابند، از اوقات تلخی و ترشرویی بپرهیزند و اگر همسرشان خواست با آن‌ درد دل کند، به حرف‌هایش خوب گوش دهند و اظهار هم دردی کنند. باید به همسرشان این فرصت را بدهند که آسوده و راحت درد دل کند و عقده‌هایش را بگشاید، چنان که خداوند در قرآن کریم از قول مسلمانان در مورد پیامبر می فرماید:

قل هو اذن...؛ یعنی پیامبر در مقابل سخنان و درد دل های دیگران با تمام حواس و با اهتمامی ویژه گوش فرا می‌داد، به گونه‌ای که گویی تمام وجود آن حضرت گوش است و با تمام اعضا و جوارحش به سخنان آن‌ها گوش می‌دهد.

آری آن گاه که زن آرام گشت، بر شوهرش لازم است که دلسوزانه و از روی عقل و تدبیر در رفع نگرانی‌های همسرش بکوشد، با خوشرویی و مهربانی تسکینش بدهد و او را به صبر و بردباری سفارش کند. با زبانی خوش و دلیل و برهان، اتفاقات ناگوار زندگی را کوچک و کم ارزش جلوه دهد و او را در برابر پیشامدهای علاج پذیر، وعده یاری و همراهی بدهد. بدین طریق، کانون خانواده گرم تر از گذشته می‌شود و دچار ناهنجاری نمی‌شود.
5 / 11 / 1390برچسب:, :: :: نويسنده : سید احسان حسینی
علامه مجلسى و شخص بى‏دین
به محضر مبارك علامه ملا محمد تقى مجلسى گفت: آقا جان! دیوار به دیوار خانه ما یك همسایه دارم، خیلى آدم بى‏دینى است، چه كنم؟ جایم را هم نمى‏توانم عوض كنم، پول هم ندارم، زبانى هم ندارم كه او را با خدا آشتى بدهم، چه كنم؟

فرمود: ببین یك شب مى‏توانى دعوتش كنى، من هم مى‏آیم، دو كلمه با او حرف بزنم، گفت: نمى‏دانم مى‏آید یا نه.

آمد به آن شخص لات مسلك گفت: ببخشید! ما همسایه شما هستیم، شما هر شب اینجا جلسه آواز و مطرب و شلوغى تا صبح، البته ما كه مزاحمتان نیستیم، اما یك شب شام به خانه ما تشریف بیاورید.

گفت: عیبى ندارد، فردا شب مى‏آیم، آمد(خدمت علامه مجلسی) و گفت: آقا! فردا شب مى‏آید، فرمود: من نمازم را مى‏خوانم و مى‏آیم.

ملاقات علامه مجلسى با شخص بى‏دین
زودتر ایشان آمد و نشست، آن لات، قلدر و چاقوكش آمد، چشمش به ملا محمد تقى افتاد، اخمهایش در هم شد كه این را براى چه دعوت كرده‏اى؟

نه سلامى و نه علیكى، آمد و یك گوشه نشست و تكیه داد، سكوت كرد، بعد گفت: یك سؤال، مرحوم مجلسى خیلى آرام فرمود: بپرسید، گفت: شما آخوندها در این دنیا چه مى‏گویید؟

ایشان فرمودند: ما كه هیچ چیزى نمى‏گوییم، چون ما كه از خودمان چیزى نمى‏گوییم. یا قال الله، یا قال الرسول، یا قال الصادق و...، ما از خودمان چیزى نمى‏گوییم.

علامه به آن لات گفت: شما چه مى‏گویید؟ گفت: ما اصل و فرع حرفمان این است كه در این دنیا صفا داشته باش.

فرمودند: من معنى صفا داشته باش را نمى‏فهمم، گفت: شیخ! تو عالمى، این همه درس خواندى، نمى‏دانى؟
 
فرمود: نه، من زبان شما را كه نمى‏فهمم، من زبان طلبه‏ها را مى‏فهمم، صفا داشته باش یعنى چه؟

گفت: یعنى نمك كسى را چشیدى، نمك‏دان را نشكن.
گفت: عجب! بعد به آن لات گفت: چند ساله هستى؟ گفت: به سن و سالم چكار دارى؟ گفت: شصت سال.
فرمود: در این شصت سال تا حالا نمك خدا را خوردى؟

آن لات سرش را پایین آورد، نمك خدا؟ ما كه از رحم مادر نمك خدا را خوردیم، نكند الان یقه ما را بگیرد و بگوید نمك‏دان را شكستى؟ ما كه شصت سال است نمكدان را شكسته‏ایم.

بلند شد، مرحوم مجلسى فرمود: كجا مى‏روى؟ بلند بلند گریه كرد و رفت.
صاحبخانه دوید و گفت: آقا! شام، گفت: سیر شدم، چیزى نمى‏خواهم.
برگشت و گفت: آقا! چكارش كردى؟ علامه فرمود: معالجه شد، آشتى كرد.
5 / 11 / 1390برچسب:, :: :: نويسنده : سید احسان حسینی

عن علي(ع) عن النبي(ص): انه قال: يا علي! لا فقر اشد من الجهل و لا مال اعود من العقل و لاوحده اوحش من العجب.
نبي اكرم(ص) ضمن وصاياي خود به علي(ع) فرمود: يا علي؛ هيچ فقري از جهل و ناداني بدتر نيست، و هيچ مال و ثروتي سودمندتر از عقل و دانايي نيست و هيچ تنهايي از عجب و خودپسندي وحشتناك تر نيست.(1)
1- بحارالانوار، ج47، ص16

5 / 11 / 1390برچسب:, :: :: نويسنده : سید احسان حسینی
امام صادق(ع) در روايتي فرمود: جمعي از اهالي يمن نزد رسول خدا آمدند و درميان ايشان مردي بود كه از همه بيشتر با رسول خدا(ص) محاجه (چون و چرا) مي كرد و به درشتي سخن مي گفت، به حدي كه آثار خشم و غضب درچهره آن حضرت ظاهر مي شد. جبرئيل فرود آمد و گفت: يا رسول الله! پروردگارت به تو سلام مي رساند و مي گويد: اين مرد سخاوتمند است و اطعام طعام مي كند. دراين هنگام غضب از چهره آن حضرت رفت و فرمود: جبرئيل برمن نازل شد و خبر داد كه تو داراي صفت سخاوتي. آن مرد گفت: مگر پروردگار تو سخاوت را دوست دارد؟ حضرت فرمود: بلي، گفت: «اشهدان لااله الا الله و انك رسول الله»، قسم به آن كس كه تو را مبعوث كرده، احدي را از مال خودم محروم نكردم. (1) آري سخاوت او بدترين سيئه را كه بي ادبي به رسول خدا است به بهترين حسنات كه رضايت خدا و رسول اوست مبدل كرد. و او را از كفر و شرك درآورد و بر سبيل هدايت اسلام و ايمان رهنمون كرد. با آنكه سامري قوم موسي را گمراه كرد و آنها را به گوساله پرستي آلوده نمود، و با خدا و فرستاده خدا درافتاد، چون موسي بن عمران كمر به كشتن او بست، خداوند متعال به او وحي كرد: «سامري را نكش زيرا داراي صفت سخاوت است» (2)
1- الكافي، ج 4، ص 39
2- تفسير القمي، ج 2، ص 63
5 / 11 / 1390برچسب:, :: :: نويسنده : سید احسان حسینی
  • قناعت پیشه کردن، از عزت نفس است.
  • احمق ترین خلق کسی است که خود را عاقلترین خلق بداند.
  • آفت وقار و هیبت مرد، شوخی است.
  • اگر چشم دل بینا نباشد، شنوائی گوش سودی ندهد.
  • با نیکان بدی مکن، چه آنان را از نیکی باز می داری.
  • بالاترین بخشش آن است که پیش از خواری خواستن باشد.
  • با پدران خود نیکی رفتار کنید، تا پسرانتان به شما نیکی کنند.
  • انسان در زیر زبان خویش پنهان است.
  • انسان را پس از مرگ خانه ای نیست، مگر خانه ای که قبل از مرگ بنا کرده است.
  • بد ترین رفیق کسی است که تو را به معصیت خدا تشویق کند.
  • ترسو را توفیق و کامیابی محال است.
  • پوزش طلبیدن نشان خردمندی است.
  • به هر چیز در دنیا بیشتر انس داری، زیادتر از آن بترس.
  • بلای آدمی در زبان اوست.
  • کسی که در کار کوتاهی کند به غم و اندوه دچار می شود.
  • کسی که خودخواهی و اسراف پیشه کند، از برتری و بزرگواری می افتد.
  • بزرگوار کسی است که در کیفر بدی نیکی کند.
  • مؤمن را شادی در جبین است و اندوه در دل.
  • نادانی دردناک ترین دردهاست.
  • هنگامی که هوس ها بر عقل چیره شوند، انسان به پرتگاه ها کشیده می شود.
  • هیچ مالی پر فایده تر از عقل نیست.
  • دانائی میراثی است شریف و گرامی.
  • هر که مرا حرفی بیاموزد، مرا بنده خود گردانیده است.
  • هر کس میدرود آنچه را میکارد و جزا می بیند آنچه را عمل می کند
  • خوبی سخن در کم گفتن است.
  • دانشی که تو را اصلاح نکند، گمراهی است.
  • هر کس از خدا بترسد، ترسش از مردم کمتر می شود
  • سه کار شرم برنمی دارد: خدمت به مهمان، برخاستن از جا در برابر معلم و گرفتن حق خود.
  • دین مرد خرد اوست، کسی که عقل ندارد، دین ندارد.
  • رشکبر همیشه بیمار است.
  • درباره آنچه از آن شناختی نداری، سخن مگوی.
  • سینه عاقل، صندوق اسرارش می باشد.
  • یا دانشمندی زبان دار و گویا باش و یا شنونده ای علم نگهدار، مبادا جز این دو، شخص سومی باشی.

  • علم با عمل مقرون است پس هر که می داند، باید عمل کند، و علم عمل را صدا زند اگر او پاسخش را نداد از نزد او برود.
  • بخل، گردآورنده همه عیبهای زشت است و افساری است که بهر کار بدی انسان را می کشد.
  • از بخل و نفاق اجتناب کنید که از مذمومترین اخلاقهاست.
  • بخیل پیش عزیزان خود خوار است.
  • بخل ورزیدن به آنچه در دست داری، بدگمانی به معبود است.
  • بخشندگی آدمی او را محبوب مخالفانش می کند و بخلش او را نزد فرزندانش هم منفور می سازد.

5 / 11 / 1390برچسب:, :: :: نويسنده : سید احسان حسینی

23 / 11 / 1386برچسب:, :: :: نويسنده : سید احسان حسینی
درباره وبلاگ

به نام یگانه هنرمند هستی، سلام، به وبلاگ « زندگی باطعم سیب » « Living with apple flavor » خوش اومدین لطفا با نظرات و پیشنهادات ارزشمند خود ما را در ارائه هر چه بهتر مطالب یاری فرمایید. با تشکر
آخرین مطالب
نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 7
بازدید ماه : 222
بازدید کل : 29596
تعداد مطالب : 64
تعداد نظرات : 11
تعداد آنلاین : 1